Nieuws

Ontmoeting/informatieavond voor mantelzorgers



ONTMOETING - Donderdagavond 16 februari a.s. is er weer de mogelijkheid voor mantelzorgers om elkaar te ontmoeten. Voor deze avond hebben wij als thema: Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg Oost Groningen.
De gastspreker voor deze avond is Karin Bron ( coördinator VPTZOG).

Om de maand organiseert het Steunpunt Mantelzorg een ontmoetingsbijeenkomst/informatiemiddag (avond) voor mantelzorgers en belangstellenden.

Zorgt u langdurig voor iemand anders? Wilt u wel eens praten met iemand die dat ook doet? Of wilt u graag meer informatie over regelingen die er zijn?

U bent van harte welkom op donderdagavond 16 februari van 19.30 - 21.30 uur in de ontmoetingsruimte van Compaen aan de Jan Salwaplein 3 in Veendam.

De ontmoetingsbijeenkomsten worden georganiseerd vanuit het Steunpunt Mantelzorg Compaen i.s.m. werkgroep Mantelzorg. Die zijn er zodat mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen uit wisselen en er ruimte is voor vragen en informatie.

Heeft u vragen of wilt u informatie over mantelzorg en mantelzorg ondersteuning, neem dan gerust contact op met Sjeni Mustafa, Steunpunt Mantelzorg Compaen (tel. 0598 - 698119).