Sport

Nedmag-Kisuma Stratenvolleybaltoernooi op 2 maart



VOLLEYBAL - Volleybalvereniging Flash organiseert ook dit jaar in samenwerking met de afdeling Sport van de gemeente Veendam op 2 maart a.s het Nedmag - Kisuma Stratenvolleybaltoernooi. De vorige edities van dit stratenvolleybaltoernooi vonden steeds plaats in de herfstvakantie. Dit jaar is er voor gekozen om het toernooi in de voorjaarsvakantie te organiseren.

Het merendeel van de teams dat aan de voorgaande edities heeft deelgenomen heeft inmiddels per e-mail een uitnodiging ontvangen. Er is uiteraard plaats voor veel nieuwe teams. Het toernooi staat traditiegetrouw garant voor een gezellige en sportieve avond.

Het toernooi wordt gehouden in de Parkstadhal. Het toernooi zal starten omstreeks 19:00 uur; de finales zullen rond 23.00 uur gespeeld zijn. Elk team zal in ieder geval 4 wedstrijden in de voorronden spelen. Des te verder men in het toernooi komt des te meer wedstrijden zal men spelen.

Teams die zich willen opgeven kunnen op de website van Flash (www.flashveendam.nl) of van de stichting indoorcentrum (www.indoorcentrumveendam.nl) het inschrijfformulier downloaden. Op deze websites zijn ook de voorwaarden waaraan een team moet voldoen vermeld.
De deelnamekosten bedragen 25 euro per team.
Aanmelden kan tot 19 februari.