RTV Parkstad

Inhoud Parkstad Vandaag maandag 6 februari



RADIO PARKSTAD - Op zondag 19 februari organiseert Stichting Energy4Kids het evenement Spinning4Energy om geld in te zamelen voor het onderzoek naar een medicijn voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

Het motto van deze dag is: jouw energie geeft kinderen een toekomst. De basis van het evenement is een zes uur durende spinningmarathon; honderd spinningbikes in de grote zaal van Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn, zeshonderd uur spinning voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

Om 17.00 uur wordt de opbrengst van het evenement bekend gemaakt. Aansluitend volgt in de foyer een optreden van Jody Berghuis, bekend van The Voice Of Holland, begeleid door coverband 2Gift uit Groningen.

Als Spinning4Energy een succes is, dan wordt het evenement volgend jaar opnieuw georganiseerd om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.

In deze Parkstad Vandaag komen de initiatiefnemers uitgebreid aan het woord en maandag 20 febrauri besteden we nogmaals aandacht aan het evenement want Radio Parkstad gaat opnames maken in van Beresteyn.

Verder natuurlijk onze weerman Bertus Visser en de agendaberichten.

Presentatie: Anneke Uildriks