Sport

Zaalvoetbal in Veendam



ZAALVOETBAL - De hoofdklasse lijkt een strijd te worden tussen MLS en Ucarcars om het kampioenschap. Ucarcars won met veel moeite van Winkler Prins en MLS won van Kuiper dat geen wissels had. MLS stond met 2-0 achter en kwam terug tot 2-2 en toen viel Kuiper uit en was de strijd gestreden. TTK won in een leuke wedstrijd van Grandcafe Rembrandt en Tis Smid verloor van O.G. Team. Uitslagen hoofdklasse: Ucarcars-Winkler Prins 4-3 TTK-Rembrandt 5-4 Tis Smid-O.G. Team 8-12 en Kuiper- MLS 5-10.

Drie wedstrijden werden er gespeeld in de overgangsklasse en daar kan het kampioenschap bijna worden gevierd door Visser. Visser won weer met groot verschil van QB: 18-3. Momenteel staan ze al op 102 doelpunten voor en dat is een gemiddelde van meer dan 10 doelpunten per wedstrijd. HLB Nannen verloor van van Ringh G/S met 3-2 en lijkt hierdoor promotie te missen.v. Ringh G/S heeft nu de beste papieren samen met Stucadoorsbedrijf Meijer dat niet speelde. Bareveld verloor van Sandra's hairstudio met 6-4 en lijkt degradatie niet meer te kunnen ontlopen.

In de eerste klasse lijkt de strijd nu ook te zijn beslist, want Sport-Inn won van medekoploper PPR 1 met 6-4. PPR strijd nu nog samen met Topwark,dat drie punten achter staat, om het kampioenschap. Maar beide ploegen ontmoeten elkaar nog een keer. Horripilante won met 8-0 van DWS v/d. Kooi en Beste Hypotheek won met 5-3 van Euromail. Topwark won met 19-1 van een zeer zwak spelend Broekema.

De tweedeklasse blijft spannend, want ook nu wonnen de bovenste teams weer. PPR verpletterde Avebe met 13-2 en staat drie punten voor op schildersbedrijf Draaier, dat won met 5-2 van BMC. Maar PPR heeft ook een wedstrijd minder gespeeld. Prins Elektro staat derde na een overwinning op Hepro 9-1. Dat in deze klasse niets te zoeken heeft. Prins Elektro maakt ook nog kans op promotie. Van Calker/Heikens verloor in een leuke wedstrijd met 7-4 van Grandcafe Rembrandt 2.

In de derdeklasse gaat Sportplein fier aan de leiding met negen punten meer dan Glasgarage 2, maar deze heeft wel twee wedstrijden meer gespeeld dan Sportplein. Glasgarage won van v.RinghG/S met 5-2, maar had het heel moeilijk. Sportplein had geen problemen met Klusfabriek: 9-0. Buurke bestrating verloor van Team 49 ers met 4-3 en Vireau bloemen speelde gelijk tegen v/d Veen kantoormeubelen met 2-2 na een 2-0 achterstand.