SC Veendam kansloos in Den Bosch

Door Jacob Kuipers

VOETBAL - SC Veendam moest het nieuwe jaar beginnen in het zuiden des lands. En FC den Bosch was de tegenstander. De nummer 6 van de eerste divisie. En SC Veendam staat voorlaatste in de Jupiler Leuque. Veendam speelde een povere wedstrijd en de geelzwarten kwamen er niet aan te pas. Na 6 minuten lag de bal al in het netje bij doelman Leonard Nienhuis: 1-0. Na 57 minuten werd het 2-0 door een goal van Ralf Seuntjes. Een schot op de paal en de terug springende bal werd door de Den Bosch aanvaller afgestraft met een hard schot. En in de 90ste minuut werd het via een counter van Den Bosch 3-0, omdat Veendam aanstalten maakte om aanvallend ook iets te doen. En Gevaro Nepomuceno profiteerde hier dankbaar van.