Overslaan en naar de inhoud gaan
112

Jaarwisseling in Veendam

Door op zondag, 1 januari, 2012 - 10:10


16:37 uur - Langeleegte

Door Freddy de Vries, Michael Huising, Willem van der Werf, Kristiaan Bronkhorst.

OUD EN NIEUW - Ook in de gemeente Veendam waren er weer diverse buitenbrandjes / vreugdevuren. Zo moest de brandweer tegen 16.40 uur naar de Langeleegte, hier stond t.h.v nr. 5 een klein bultje met rommel in de brand.


18:30 uur - Vredenrustlaan

Tegen 18.30 uur kwam de tweede melding binnen, nu stond er een bult rommel in de brand op een pleintje tussen de Vredenrustlaan en de Minervastraat. Na deze melding bleef het rustig tot 21.30 uur.


Jakob Bruggemalaan

Toen werd er een straatbrand gemeld op een pleintje tussen de Minervastraat en de Dr. Th Tjabbestraat. Vanaf deze melding is de brandweer vervolgens doorgereden naar brandjes aan de Meezenbroekstraat (2x), Cohenstraat, Salomon Weststraat, Oostlaan, Galjootstraat, Dr. Bosstraat en de Continentenlaan.


Meezenbroekstraat

Ook na middernacht is de brandweer nog enkele keren op pad geweest o.a. naar de Vredenrustlaan op de hoek van de G.H. Steurmanstraat en de van Beresteynstraat.


Beneden Dwarsdiep

Een containerauto van de gemeente reed samen met de brandweer de brandjes af zodat het gebluste afval meteen kon worden afgevoerd.


Continentenlaan


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum