Overslaan en naar de inhoud gaan

Glasvezelwinkel Reggefiber geopendin hartje Veendam

Door op woensdag, 28 december, 2011 - 19:14

GLASVEZEL - Woensdagmorgen is in het centrum van Veendam de glasvezelwinkel Reggefiber geopend. Reggefiber gaat de komende 3 maand proberen om 30% van de Veendammer bevolking te overtuigen dan hun netwerk het netwerk van de toekomst is voor Veendam inzake telefonie, tv, internet en de toekomstige mogelijkheden.

De 30% moet gehaald worden voor 25 maart 2012. Mocht de 30% gehaald worden dan zal Reggefiber 13 miljoen euro gaan inverteren. De verwachting is dat alle bewoners binnen een jaar een glasaansluiting hebben in hun woning.

Afgelopen periode heeft Reggefiber ook contact gehad met Stichting Kabelnet Veendam (SKV). Deze onderhandelingen zijn op niets uitgelopen. Hierdoor is in Veendam een concurrentiestrijd begonnen tussen de SKV en Reggefiber.

De bewonersinitiatief Parkstadglas gaat zich nu alleen nog bezighouden om mensen te informeren welke glasaanbieder het beste bij hen past en worden diverse producten gaan testen. Verder gaat men alle partijen nauwlettend in de gaten houden en kritische vragen stellen over hun producten en diensten.


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum