Sport

Zaalvoetbal



ZAALVOETBAL - Deze week was er alleen op maandag en woensdag zaalvoetbal. We beginnen weer op 4 januari 2012. Winkler Prins won in de hoofdklasse eindelijk weer eens een wedstrijd. Tegen Kuiper werd het 6-5, met drie doelpunten Brongers.

In de overgangsklasse begon de wedstrijd T.O.S. tegen Pizza Mama Mia iets later omdat enkele spelers van Pizza Mama Mia niet kwamen opdagen. Ze begonnen dus aan de wedstrijd met drie spelers en al snel stonden ze achter. Terwijl de minuten streken kwam er een speler de gelederen van de Mamma's versterken en het werd spannend ook. Met een speler minder kwam Pizza Mama Mia sterk terug, maar in de laatste vijf minuten was het over en liep T.O.S. nog uit naar een 9-6 overwinning. Visser Chauffeurs kreeg deze keer vijf doelpunten tegen en dat was de eerste keer, maar ze wonnen wel weer met grote cijfers tegen Bareveld, uitslag 13-5.

In de eersteklasse won NVL voor de eerste keer dit seizoen en pakte gelijk de drie punten. Het werd tegen Beste Hypotheek 5-2. PPR had het moeilijk tegen DWS, want de oudjes van DWS verloren maar met 8-5 van PPR. Horripilante won ook en blijft nog steeds meedoen voor promotie. Ze wonnen met 6-3 van de Ontmoeting en Top Wark won van Bijmolt met 4-1 maar de koploper had het moeilijk.

In de tweedeklasse verloor Avebe van Draaier schilders met 9-0 en blijft Draaier meedoen voor promotie en er was ook een verrassing in deze klasse.Want BMC verloor van een sterk spelend Calker/Heikens met 6-5.

In de derdeklasse won Sportplein met 14-2 van Buurke en blijft koploper. Team 49ers won van Warmteservice met 7-1 en zo doet het oudste team het goed in deze klasse. Schuur g/v won ook weer eens en dat kwam mede door dat Erik Noot weer meedeed, het werd 3-2 tegen v/d Veen Kanto.