Overslaan en naar de inhoud gaan

Sportieve kerstinstuif 50+ in de Sorghvliethal

Door op dinsdag, 13 december, 2011 - 18:03

SPORTIEF - Op dinsdagmiddag 20 december 2011 van 13:30 uur tot 15:00 uur wordt er in de Sorghvliethal een sportieve kerstinstuif georganiseerd. Iedereen vanaf 50 jaar is van harte uitgenodigd deel te nemen. De instuif wordt georganiseerd in het kader van de sportstimuleringsregeling, het Nationaal Actieplan Sport en Bewegen (NASB).

Tijdens deze middag kunt u deelnemen aan verschillende spelvormen zoals koersbal, volleybal, sjoelen, darten, enz. Ook is er gezellige kerstmuziek. Zowel voor de actieve als minder actieve 50-plusser is er van alles te doen. Het dragen van sportieve kleding wordt aanbevolen en plat/ schoon schoeisel is verplicht. De instuif vindt plaats in de Sorghvliethal, Jan Salwaplein 1 in Veendam.

Deelname aan de instuif kost €1,-, het gebruik van een consumptie na afloop is voor uw eigen rekening. De middag wordt georganiseerd vanuit het ouderenwerk Compaen, team sport gemeente Veendam en de GALM-groepen.

Goud leven
Gedurende de middag zullen er ook opnames gemaakt worden voor een promotiefilmpje voor het project ‘Goud Leven'. Het doel van het project ‘Goud Leven' is onder andere om meer mensen in beweging te krijgen. Het project richt zich op mensen van 55 jaar en ouder die nu weinig aan beweging doen. Tijdens de kerstinstuif mogen een aantal deelnemers voor de camera vertellen waarom ze sporten en waarom het zo leuk is om te doen. We hopen dat dit stimulerend werkt voor de niet-sporters.

Aanmelden
Heeft u zin gekregen in deze sportieve middag in kerstsfeer? Meld u dan aan vóór dinsdag 20 december 2011 door te bellen met 0598-652302 of te mailen naar annewil.schreuder@dekompanjie.nl. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard ook bellen.