Nieuws

Gezellige bingoavond in Bijleveldcentrum [ Update Fotoalbum ]



BINGOAVOND - Afgelopen maandagavond werd er weer een bingo in het Bijleveldcentrum in Wildervank gehouden. Zoals eerder bericht worden deze bingoavonden in het kader van het Scheepsjoagersfestival 2012 gehouden, en komen de opbrengsten geheel ten goede van het festival.

Tijdens het festival zelf zal er in de feesttent ook een grote bingoavond worden gehouden met flinke grote prijzen.

In het Bijleveldcentrum waren er 10 rondes te spelen voor mooie prijzen, hoofdzakelijk manden met boodschappen en vleesprijzen. Er zijn ook rondes waarbij vleesprijzen zijn te winnen. Voor de Kerstdagen waren er extra vleesprijzen beschikbaar. En was nog een superronde voor een levensmiddelenmand t.w.v. 50 euro. Ook was er een verloting waarbij er 20 rollades uit zijn gegaan.

Afgelopen maandag zijn er 58 deelnemers geweest, jong en oud speelden de rondes met de pen of met viltstift in de aanslag. De sfeer was goed, heel gezellig.

Overigens gaat de zaal vergroot worden met eenderde gedeelte, hetgeen gaat inhouden dat er 40 spelers meer in kunnen. De extra ruimte wordt verkregen door het vaste toneel eruit te halen. De werkzaamheden zullen begin januari een aanvang nemen. Een toneel kan dan tijdelijk worden opgebouwd.

Op verzoek van de organisatoren is er een mededeling; de eerstvolgende bingoavond zal niet op maandag 2 januari worden gehouden, maar op maandag 9 januari. Vervolgens is het weer op de eerste maandag van de maand.


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum