Overslaan en naar de inhoud gaan

Wintergein op het Museumplein in Veendam

Door op maandag, 12 december, 2011 - 14:54

WINTER - Het is zo ver! Kerst komt er weer aan! Wat past er nou beter bij kerst dan een dikke laag witte sneeuw, lichtjes door het dorp, warme chocolademelk, gezelligheid en sfeer? In uw oren hoort u de muziek door het dorp galmen; "All I want for Christmas... " en een sneeuwhelling! We zien u denken.. "Een sneeuwhelling? Hoezo??" Herinnert u zich nog de sfeervolle ijsbaan die vorig jaar op het Museumplein stond? Kinderen lachend over het ijs, opa's en oma's langs de kant met een drankje, plezier voor iedereen op het hele plein.

Dit jaar wordt het anders. Deze kerst staat sportteam Veendam voor u klaar met een heuse sneeuwhelling! Vanaf 5,5 meter hoogte kunt u naar beneden glijden over de sneeuw. Naast de sneeuwhelling zullen op het plein kraampjes staan met chocomelk, koffie, thee, een kopje snert en warme hapjes. Hotel Parkzicht en La Vache helpen het sportteam mee om u goed te voorzien van eten en drinken. De kerstsfeer zal op en top zijn!

De sneeuwhelling staat op het Museumplein van zaterdag 17 december tot en met vrijdag 23 december. Op zaterdag 17 december en zondag 18 december is de helling van 11:00 tot 18:00 uur open tegen een kleine vergoeding. Van maandag 19 december tot en met donderdag 22 december worden overdag de basisscholen uit de gemeente uitgenodigd. Vanaf 16:00 uur is de sneeuwhelling open voor het publiek en op woensdag 21 december al vanaf 14.00 uur. De sneeuwhelling is toegankelijk voor alle leeftijden, dus kom gerust een keer kijken, glijden en genieten van de kerstsfeer!