Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerstsamenzang op kerstavond in Zuidbroek

Door op zondag, 11 december, 2011 - 17:19

ZUIDBROEK - Vorig jaar heeft de Dorpsraad Zuidbroek voor het eerst een kerstsamenzang op kerstavond georganiseerd. Dit bleek zo'n groot succes te zijn, dat de Dorpsraad zich heeft voorgenomen hier een jaarlijkse traditie van te maken. In overleg met de kerk is besloten om het tijdstip iets te vervroegen, zodat inwoners geen keuze hoeven te maken, maar naar zowel de kerstsamenzang in het dorp als de kerstdienst in de kerk kunnen gaan.

Alle inwoners, oud en jong, worden op kerstavond, zaterdag 24 december, om 21.00 uur van harte uitgenodigd op het nieuwe plein bij de haven voor de kerstsamenzang. Hier zal de muziekvereniging Oosterbroek voor de muzikale omlijsting zorgen, worden gezamenlijk kerstliederen gezongen bij de kerstboom en het houtvuur, zijn de kerstman en zijn kerstvrouw aanwezig en wordt glühwein en warme chocomelk uitgedeeld om warm te blijven. De Dorpsraad wordt bij de organisatie geholpen door een groot aantal jongeren uit het dorp.

De Dorpsraad hoopt op deze manier 2011 te samen op een positieve manier af te sluiten als opmaat voor een prachtig, gezond en gelukkig 2012 voor iedereen.