RTV Parkstad

Opnames Winterse 50 in winkelcentrum Autorama



RADIO PARKSTAD - De Winterse 50 is dit jaar ook te horen bij Radio Parkstad. In deze jaarlijkse hitlijst staan de vijftig grootste kerst- en winterhits allertijden. In de afgelopen tien jaar stond Wham!, maar liefst negen keer op de nummer 1 met ‘Last Christmas'. Alleen in 2008 was er een andere nummer 1, namelijk ‘All I want for Christmas is you' van Mariah Carey.
Dit jaar wordt de Winterse 50 op een heel bijzondere manier gepresenteerd: Het maar liefst 4 uur durende programma wordt namelijk live opgenomen in winkelcentrum Autorama in Veendam. Op deze manier kunnen de luisteraars hun
kerst- en nieuwjaarswensen laten weten aan eenieder aan wie ze ook maar een wens hebben. De Winterse 50 wordt zaterdag 24 december vanaf 10.00 uur opgenomen.

Mocht u dus een wens willen uitzenden tijdens de beide kerstdagen, kom dan op 24 december naar Autorama. Op Radio Parkstad is de Winterse 50 te beluisteren op eerste en tweede kerstdag van 15:00 tot 19:00 uur via de ether 106.9, op de kabel 100.8 en via internet www.rtv-parkstad.nl.

Zoals elk jaar kunnen ook nu de luisteraars en kijkers op de website www.winterse50.nl hun stem uitbrengen voor deze winterse hitlijst. De stembus sluit op zondag 18 december om middernacht. Onder alle stemmers wordt een vakantie
voor 16 personen in een vakantievilla in Tsjechië verloot. De Winterse 50 is tien jaar geleden bedacht door Martijn de Lange van TV Enschede FM. Ruim 150 omroepen in Nederland en België zijn aangehaakt bij de actie en zenden de hitlijst tijdens de kerstdagen uit. Naast de radio-uitzendingen komt er ook een televisiespecial die bij veel lokale omroepen op de buis komt. Kijk voor alle uitzenddagen en -tijden op www.winterse50.nl.