Overslaan en naar de inhoud gaan

Ven van Kunst

Door Redactie op donderdag, 26 september, 2024 - 10:25
Datum
-

 

Ven van Kunst

Op 28 september is er in het centrum van Veendam weer een nieuw evenement te vinden namelijk Ven van Kunst. Op verschillende pleinen komen kunstenaars hun kunstwerken tonen en is er muziek en zijn er diverse workshops. “ We zijn heel blij dat we dit evenement kunnen uitrollen in het centrum van Veendam” zegt promotiemanager Maikel-Owen van Deest. 

Ook voor de kinderen zijn er diverse activiteiten zoals een workshop Graffiti en kunnen de kinderen zelf hun eigen schilderij maken. “ We hebben gezorgd voor een breed aanbod aan kunstenaars, workshops en kinderactiviteiten” zegt Janka Thier die in opdracht van de BIZ (bedrijven investeringszone) dit evenement mede organiseert. “Er is voor iedereen wat wils en we hebben genoeg aanbod.” 

Voor het Veendammer publiek is het weer een nieuw evenement wat de verwachting is dat deze elk jaar terug gaat komen en groeiende is. Ven van Kunst is voor iedereen gratis te bezoeken en ook de kinderworkshops kan men gratis aan deelnemen.  Ven van de Kunst is van 11.00- 16.30 uur.