Agenda

Leutje Lichtjesroutje op 8 december in centrum VeendamDatum: 
donderdag 8 december 2022 17:00

 

Leutje lichtjeroute.png

Vorig jaar kon de Leutje Lichtjesroute niet doorgaan want Corona gooide roet in het eten. Het goed nieuws is dat het evenement dit jaar wel door kan gaan. De organisatie van de Lichtjesroute, in samenwerking met de afdeling Veendam Beweegt van de gemeente Veendam, Hoi Pippeloi, de Bibliotheek Veendam, Ondernemers uit het centrum en de Muziek,- Dans en Theaterschool, trekken alles uit de kast om een leuk evenement neer te zetten voor de kinderen uit Veendam en omstreken. Samen gaan we het centrum Veendam laten bruisen.

Op donderdag 8 december, van 17.00 uur tot 20.00 uur staat het centrum van Veendam bol van de activiteiten. Spelletjes op het Veenlustplein & Raadhuisplein, een speurtocht door het centrum en leuker nog, de Kerstman en zijn elfje zijn ook van de partij! Voor zowel jong en oud, zijn de ingrediënten voor een leuke middag/avond aanwezig.

Aanmelden voor de Leutje Lichtjesroute kan zaterdag 19 november, tussen 11.00 uur en 13.00 uur in de foyer van vanBeresteyn. De Leute Lichtjes route vraagt een kleine bijdrage van € 2,- per kind en hiervoor ontvangt u een munt. Deze levert u op 8 december bij de stand van Veendam beweegt op het Raadhuisplein en hier ontvangt u de plattegrond van de route en verder info.

Meld u dus aan op zaterdag 19 november aanstaande in vanBeresten want er is een beperkt aantal plekken.

Datum: Donderdag 8 december
Tijd: 17.00 tot 20.00 uur
Waar: Centrum van Veendam

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn