Agenda

Bogdike / SKV avond met H6 met de ultieme Hazes show



Datum: 
donderdag 29 september 2022 20:30

 

H6 PZ 29 okt 22B.jpg

Stichting Bogdike staat voor cultuur- en muziekplezier voor een ieder. Naast rock, pop en blues hebben we op zaterdag 29 oktober voor de liefhebbers van Nederlandstalige muziek een geweldige belevenis met ‘Een avond met H6, de ultieme Hazes show’.

Stichting Bogdike en Stichting Kabelnet Veendam organiseren op zaterdag 29 oktober ‘Een avond met H6, de ultieme Hazes show’.  Deze tribute show met een 13-koppige liveband vindt plaats in Brouwhotel Parkzicht in Veendam.

Geen enkele Nederlandse zanger is jaren na zijn dood nog steeds zo immens populair als Andre Hazes. Wie kent ze niet: ‘Een beetje verliefd’, ‘De vlieger’, ‘Zij gelooft in mij’, ‘Ik leef m’n leven’, ‘Bloed, zweet en tranen’ en al die andere hits. Met tien nummers in de Top 2000 en meer dan 67 keer in de hitlijsten kunnen we nog steeds niet om de beste Nederlandse volkszanger aller tijden heen! Een 13 koppige live band maakt er iedere avond een groot Hazes feest van, alle hits komen voorbij en u gaat gegarandeerd schor van het zingen naar huis. Dit is een feest waar je bij moet zijn!

hazes.png

Om de stemming er lekker in te houden vult DJ Peter Mans de pauzes met nog meer Nederlandstalige meezingers.

Aanvang 20.30 uur. Zaal open 20.00 uur.

Kaarten in vvk 5 euro (miv van 22 september), aan de kassa 8 euro. 
Of vanaf nu al online via www.parkzicht.com

De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar Stichting Bogdike.