Agenda

BiebLab Camping - Zomerse hapjesDatum: 
woensdag 4 augustus 2021 10:00

 
BiebLab Camping.jpg

Kom deze zomer naar de BiebLab Camping in Bibliotheek Veendam. Elke woensdagochtend kan je op ons veldje in de bibliotheek meedoen aan de leukste kinderactiviteiten.

Deze zomervakantie organiseert Bibliotheek Veendam wekelijks de BiebLab Camping. Op de woensdagochtend kunnen kinderen tussen 10.00 uur tot 11.30 uur meedoen aan de leukste activiteiten. Op de website van Bibliotheek Veendam vind je meer informatie over de BiebLab Camping.

Woensdag 4 augustus: Zomerse hapjes
Ben jij dol op lekkere hapjes en heerlijke versnaperingen? Kom dan woensdag 4 augustus naar onze camping en maak samen met Jolanda de lekkerste traktaties. Wat we deze ochtend gaan maken, is nog een verrassing!

Woensdag 11 augustus: Griezelige verhalen
Woensdag 11 augustus vertellen we elkaar de griezeligste verhalen. Maak je eigen schaduwtheater of knutsel een blikjestelefoon. Welke spannende verhalen ken jij?

Woensdag 18 augustus: Bingo  
Woensdag 18 augustus, de laatste woensdag van de vakantie, spelen we een bingo in de bibliotheek. Jeroen draait deze ochtend aan het bingorad. Doe mee en maak kans op kleine prijsjes.

BiebLab op YouTube en TikTok
Kan je geen genoeg krijgen van BiebLab? Volg ons dan ook op YouTube en TikTok. Wekelijks maken Jeroen, Jolanda, Yorick, Sanne en Arnoud de leukste video's. BiebLab is hét jeugdplatform van de Biblionet Groningen.