Agenda

Sportplein Live Music Quiz terugDatum: 
zaterdag 14 november 2020 21:00 tot 23:45

 

Sportplein LIVE Music Quiz Banner 14 november.jpg

Aanvankelijk stond deze nieuwe quiz afgelopen maart op de agenda. Door corona heeft de Sportplein Live Music Quiz in maart geen doorgang kunnen vinden. Omdat we destijds veel aanmeldingen ontvingen van enthousiaste deelnemers hebben we de Sportplein Live Music Quiz weer op de agenda gezet, en wel op zaterdag 14 november.

Een avond vol entertainment gezelligheid
In tegenstelling tot de PubQuiz bij Sportplein, bestaat de Live Music Quiz uitsluitend uit muziekrondes. En de titel verklapt het al een beetje, het betreft livemuziek gespeeld door De Hitsklappers. Tijdens de rondes komen alle muziek genres aan bod, van 70’s, 80’s, 90’s, Nederlandstalig tot aan de hedendaagse hits uit de top 40. De mannen van de Hitsklappers spelen het allemaal!

Tussen de rondes door komen wij aan tafel langs voor een hapje en een drankje. Ook plannen we voldoende tijd in om gebruik te maken van het toilet of even snel te kunnen roken. Verder zullen  De Hitsklappers tussen de rondes gezellig doorspelen, eventueel kunt zelfs een verzoekje indienen!

Coronaproof Quizzen

  • Ten aanzien van de coronamaatregelen is het mogelijk om uitsluitend in teams van 4 personen deel te nemen.
  • Naast gepaste afstand aan tafel zorgen we ook voor een gepaste afstand tussen de deelnemende teams.
  • Sportcafé Sportplein beschikt over een Mark MDV BLUE dakventilator. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ventilatoren voor het afzuigen van lucht uit gebouwen.

Geef je team tijdig op!
Meldt je team op tijd aan via indoorcentrumveendam.nl
Via de aanmeldpagina wordt u verzocht uw gegevens achter te laten (o.a. vanwege corona), en bij een volgende stap dient u het inschrijfgeld á € 20,- euro in het voren te betalen. Kortom, een gezellige avond entertainment en live muziek in quizvorm. Dat wordt weer gezellig!