Agenda

Voorleesfestival in Cultuurcentrum vanBeresteyn



Datum: 
zaterdag 1 februari 2020 13:30

 

Feb 1 De_MEGA_mopperaar_(Norman)nieuw.jpg

Voorleesfestival in Cultuurcentrum vanBeresteyn

Kom zaterdag 1 februari naar het Voorleesfestival van Cultuurcentrum vanBeresteyn. Deze middag kun je genieten van een theatervoorstelling en meedoen aan de leukste spellen. Het Voorleesfestival is geschikt voor kinderen van 2 jaar en ouder en een kaartje is inclusief een theatervoorstelling om 13.30 uur óf om 15.30 uur.

Soms stamp je hard op de trap
Gooi je de puzzel in het rond
Of is alles een stom idee

Soms schop je hard tegen de bal
Geef je je zusje een duw
Of roep je heel hard NEE!

Mopperen is NAAR
Maar weet je?
NIET mopperen…
Dat is pas RAAR!

Theatervoorstelling De Mega Mopperaar
In een intieme voorstelling over mopperen, zien we een eend: Moppereend. Moppereend moppert niet altijd, maar vandaag wel. En weet je? Dat is helemaal oké. Want achter de wolken schuilt altijd de regenboog! Met veel plezier neemt De Toren van Geluid de kinderen mee in dit kleine, muzikale avontuur. Om te laten zien dat de zon niet altijd schijnt en een (mopper)buitje soms gewoon nodig is!

De voorstelling is gebaseerd op het Prentenboek van het Jaar: ‘Moppereend’ van Joyce Dunbar en Petr Horáček, en wordt gespeeld om 13.30 uur en 15.30 uur.

Spelen in de foyer
Voorafgaand en na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen vrij spelen in de foyer.  De Bibliotheek, het Veenkoloniaal Museum en de Muziek-, Dans- en Theaterschool hebben voor de kleintjes de leukste activiteiten klaarstaan. Kom je spelen en ontdekken?

Kaartverkoop
Het Voorleesfestival op zaterdag 1 februari begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Kaarten, € 5 per persoon zijn verkrijgbaar via www.vanberesteyn.nl/voorleesfestival.

Het Voorleesfestival  vindt plaats in het kader van de Nationale Voorleesdagen 2020.