Agenda

5 oktober Oktoberfest in Veendam
Jetzt geht los!



Datum: 
zaterdag 5 oktober 2019 20:30 tot zondag 6 oktober 2019 02:00

 

MulderFotografie-7368.jpg

Op zaterdag 5 oktober ‘geht es los’ in de Sorghvliethal te Veendam. Dit jaar staat alweer de 6e editie van het Oktoberfest Veendam op de agenda! Voorgaande edities waren een groot succes en trokken jaarlijks zo’n 1200-1500 feestende bezoekers. Ook dit jaar beloofd het weer een fantastische feestavond te gaan worden, waaraan het aan niets zal ontbreken!

Voor de 6e editie heeft de organisatie weer een hoop leuke artiesten en acts weten te strikken! Van traditionele schlagers tot aprés-ski, maar ook de hedendaagse Deutsche hits zullen aan bod komen, kortom voor ieder wat wils!

Die Lustigen Moeflons 
Al jarenlang zijn ze een veelgevraagde en populaire feestact voor Oktoberfesten! Overal waar Die Lustigen Moeflons verschijnen gaat het dak eraf!! De beste schlagers, apres-ski knallers en Oktoberfest hits staan op het repertoire van Die lustigen Moeflons musikanten. 

Het Feestteam 
‘Een feest is pas een feest als Het Feestteam is geweest‘ De award ‘de beste feestact van Nederland’ is al meerdere jaren aan hen uitgereikt! Met hun internationale bekendheid staan ze dan ook geregeld op de grootste podia in Nederland, Oostenrijk en Duitsland. Kortom dit duo is een garantie voor feest!

Die Tolle Leute 
Op dit moment zijn ze één van de beste en meest populaire Oktoberfest acts van ons land! Een optreden van Die Tolle Leute staat garant voor heel veel interactie, een hoog meezing gehalte en een onvermoeibaar enthousiasme! Vele bekende (schlager)hits zullen de revue passeren zodra deze drie Duitse heren ‘los’ gaan!

Orlando Zwarte Jannes 
Vorig jaar stond hij voor het eerst in een bomvolle feesttent in z'n lederhosen op het podium! Sindsdien heeft Orlando de smaak te pakken met optredens op diverse Oktoberfesten!

DJ Peter Mans 
U zult hem ongetwijfeld kennen! Niet zijn eerste, en zeker ook niet zijn laatste feestje bij ons in de Sorghvliethal! Een mix van nieuwste Deutsche hits in combinatie met al die welbekende meezingers. Tevens zal Peter Mans ook de presentatie verzorgen tijdens alweer de 6e editie van het Indoor Oktoberfest Veendam!

Traditionele Duitse bierstraten 
De Sorghvliethal zal in de week voorafgaand aan het Oktoberfest sfeervol ingericht worden. Zo zullen er welbekende bierstraten ingericht worden waar men kosteloos plaats kan nemen met vrienden, familie, kennissen en collega’s. Bier is zoals gebruikelijk verkrijgbaar in pullen, er lopen dames rond met de welbekende schnapps, en ook aan Duitse lekkernijen als bratwürst wordt gedacht. Dit alles in combinatie met alle gezellige mensen gekleed in dirndl en lederhosen zorgt voor een fantastische sfeer!

Start kaartenverkoop & verkooppunten
Vanaf maandag 5 augustus kan men een kaartje kopen voor het Oktoberfest Veendam 2019. Tip is om dit dan ook zo snel mogelijk te doen, want ook dit jaar geldt: 'Hoe eerder, hoe goedkoper'.
De eerste 500 kaarten gaan voor slechts €8,50 over de toonbank (op=op)!
Kaarten zijn te koop bij:

  • Primera Hiemstra Veendam
  • Sportcafé Sportplein Veendam
  • Primera Hoogezand
  • Primera Kiewiet Winschoten

Toegang tot het Oktoberfest Veendam 2019 is uitsluitend voor personen van 18 jaar en ouder. Tevens zullen kaarten niet retour genomen worden. Mochten er op de dag zelf nog kaarten beschikbaar zijn, dan kan men ook aan de kassa een kaartje kopen. Op de dag zelf kost een kaart €18,50.