Agenda

Lezing fotograaf Bas Meelker



Datum: 
donderdag 19 september 2019 20:00

 

Lezing Bas Meelker.jpg

Landschapsfotograaf Bas Meelker geeft op donderdagavond 19 september 2019 een lezing bij Fotografieclub Beyond Basics uit Veendam. De kosten bedragen € 7,50 per persoon, dit is inclusief een kop koffie en wat lekkers bij dat kopje koffie.

Bas Meelker (1972) is geboren in Groningen en bracht het grootste deel van zijn leven door in het noorden van Nederland. Wonen in dit vlakke, open landschap, omringd door enkele van de mooiste natuurgebieden van Nederland, legde de basis voor zijn passie voor natuur en landschappen. In 2002 pakte hij zijn eerste camera en ontdekte hij de wereld van fotografie. Bas begon als allround natuurfotograaf en specialiseerde zich daarna in landschapsfotografie. “Landschapsfotografie is heel breed: natuurlijke landschappen, culturele landschappen, stedelijke landschappen. Ik vind ze eigenlijk allemaal even uitdagend. Ik ben vaak op zoek naar de eenvoud en rust in een landschap, of dit nu een natuurlijk landschap is of een druk stedelijk landschap.” Bas voelt zich aangetrokken tot kleur en licht. “Ik houd van weidse landschappen waar het licht het landschap even écht indrukwekkend maakt.” (Bron: Kamera Express)

De lezing begint om 20:00 uur en wordt gehouden in Woonzorgcentrum De Breehorn in Veendam (Ingang zijde Boven Westerdiep). Omdat er maar beperkte ruimte is, verzoeken we iedereen die bij de lezing aanwezig wil zijn, zich uiterlijk 6 september 2019 aan te melden via tase.foto@gmail.com o.v.v. Lezing Bas Meelker. Geef ook even aan met hoeveel personen je komt! Wees op tijd, want vol = vol!

Fotografieclub Beyond Basics bestaat sinds augustus 2018 en is een club met enthousiaste fotografen die tweewekelijks bij elkaar komt om ervaringen uit te wisselen, technieken en foto's te bespreken. Beyond Basics gaat verder dan de basisbeginselen van het fotograferen en is meer dan alleen foto's maken. Met elkaar wordt de lat wat hoger gelegd. Voor de verdere ontwikkeling in de fotografie, willen ze leren van professionals. Bas Meelker is de eerste spreker, maar zal zeker niet de laatste zijn!

Meer informatie over Bas Meelkeer en Fotografieclub Beyond Basics vind u/je op www.basmeelker.nl en www.beyondbasics.nl