Agenda

Een muzikale ode aan de winter in vanBeresteyn



Datum: 
zondag 24 februari 2019 15:00

 

Feb 24 Winterliederen.jpg

Bert Ridderbos, Linde Nijland en Henk Scholten komen zondagmiddag 24 februari een muzikale ode brengen aan de winter. Ze komen niet alleen! Speciale gasten zoals de Groninger band Törf en zanger Arnold Veeman zijn aan het programma toegevoegd

Na het eerdere succesvolle optreden komen folkzangeres Linde Nijland, zanger en radioman Henk Scholte en multi-instrumentalist Bert Ridderbos opnieuw naar vanBeresteyn voor een uitgebreid optreden. Hun aanstekelijke, muzikale ode aan de winter omvat een selectie van nieuwe en oude liedjes in het Gronings, Nederlands en Engels. Laat u meevoeren door de kristalheldere stem van Linde, de warme stem van Henk en het sfeervolle spel van Bert. Henk is bekend als presentator van het RTV Noord programma ‘Twij deuntjes veur ain cent’ en als zanger van Törf. Bert bespeelt tal van instrumenten (accordeon, cittern, banjo en gitaren) en begeleidt artiesten in binnen- en buitenland. Linde geniet internationaal bekendheid als singer-songwriter, maar ook met haar vertolkingen van o.a. Sandy Denny en haar voormalige zangduo Ygdrassil.

Het beloofd een sfeervolle, gezellige en afwisselende middag te worden waarbij de artiesten ook onderling van alles samen doen. Kom er gezellig bij!

Datum: 24 februari 2019
Aanvang: 15.00 uur
Toegang: € 17,50 

Reserveren via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566  of bij de theaterkassa, geopend van  ma – vr van 13.00 – 16.30 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl