Agenda

Tweede Nedmag Moonlight Walk



Datum: 
vrijdag 21 september 2018 20:00

 

Video Moonlight Walk 2017

Tweede Nedmag Moonlight Walk
voor gehandicaptensport Veendam

De Lions Club Veendam maakt zich op voor de tweede Nedmag Moonlight Walk door Veendam. Vrijdagavond 21 september is het zo ver. Als de voortekenen niet bedriegen, zal het aantal deelnemers van vorig jaar (ruim 800) ditmaal worden overtroffen. 

De Moonlight Walk is een wandeling bij avondlicht van circa zes kilometer, waarbij de deelnemers onderweg worden verrast met een keur van verrassende culturele acts en optredens. Dit rondom vaak unieke plekjes in Veendam. Uiteraard wordt er onderweg gezorgd voor de inwendige mens.

Vorig jaar kwam het inschrijfgeld (10 euro per persoon) volledig ten goede aan de aanleg van een groot speeltoestel bij de kinderboerderij in recreatiegebied Borgerswold.

DSC_3139.JPG

Speeltoestel
In aanloop naar de tweede editie van de Moonlight Walk werd dit speeltoestel op donderdag 13 september jl. in gebruik genomen door president Saskia van Gessel van Lions Club Veendam en algemeen directeur Bert Jan Bruning van hoofdsponsor Nedmag. Dit in aanwezigheid van onder andere wethouder Henk-Jan Schmaal van Veendam.

De tweede Nedmag Moonlight Walk op vrijdag 21 september start om 20.00 uur. In verband met de te verwachten drukte start de inschrijving om 18.00 uur. Om lange wachtrijen te voorkomen is voorinschrijving mogelijk via de website www.moonlightwalkveendam.nl. De opbrengst van deze editie gaat naar de gehandicaptensport in Veendam.