Agenda

Muzikale kindervoorstelling Pinokkio (6+) in vanBeresteyn



Datum: 
zondag 29 oktober 2017 15:00

 

okt 29 Pinokkio-foto-sebastiaan-lamp.jpg

Deze zondagmiddag presenteert vanBeresteyn de prachtige muzikale familievoorstelling Pinokkio, de houten pop wiens neus groeit als hij een leugentje vertelt. De oude Gepetto hoopt heel hard dat de houten Pinokkio ooit echt gaat leven, en met die gedachte valt hij ’s avonds in slaap.

Zijn wens wordt gehoord door een fee, dezelfde nacht nog blaast zij leven in Pinokkio. Hij doet heel erg zijn best doet om een goed ventje te zijn en probeert op het rechte pad blijven…..  Maar op het rechte pad blijven blijkt voor Pinokkio helemaal niet makkelijk, want ondanks de hulp van zijn goede vriend Japie Krekel beland hij in allerlei spannende avonturen!

Twee acteurs en maar liefst veertien personages vertellen het wereldberoemde verhaal van Pinokkio, spannend en vol liedjes en dans. Een muzikale voorstelling over groot worden, vallen en opstaan voor iedereen vanaf 6 jaar en ouder!

‘De voorstelling vliegt om…overal om mij heen zag ik blije gezichtjes en mijn eigen kinderen vonden het ook fantastisch. Zelf heb ik er ook van genoten, een prachtig ‘uitje’ voor het hele gezin: aanrader!’ (een moeder in Theaterkrant)

Datum: zondag 29 oktober
Aanvang 15.00 uur.

Reserveren via www.vanberesteyn.nl of bij de theaterkassa, geopend van  ma – vr van 13.00 – 16.30 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / Veendam /  www.vanberesteyn.nl