Agenda

Marianne van der Velde gastartiest tijdens Nashville Night
in vanBeresteyn



Datum: 
zondag 22 oktober 2017 15:00

 

Scenefoto Nashville Night - Fotografie Marie-Jose Eldering (7).JPG

Marianne van der Velde treedt op als gastartiest tijdens Nashville Night (on an afternoon) in vanBeresteyn op zondagmiddag 22 oktober

In de voorstelling ‘The Road to Bluebird Café’ van de groep Nashville Night  is ruimte gemaakt voor een muzikaal talent  uit Veendam. Marianne van der Velde past naadloos in het repertoire en de sfeer van deze groep muzikanten. Na de pauze zal zij de microfoon overnemen van de zangeressen en een nummer zingen.

Marianne gooit hoge ogen met haar band Dusty Hat waar zij samen met Gerry Wolthof, Ilona van Veen en Hans Steneker sinds enkele jaren optreedt met, net als de muzikanten van Nashville Night, country en americana muziek.

Het wordt een zondagmiddag vol met de mooiste klassiekers, meerstemmig gezongen. Ingetogen liedjes en stevige uptempo nummers. Met hits als ‘Tell me’, ‘I ain’t leaving without your love’ en ‘A life that’s good’ uit de Netflixserie ‘Nashville’. Naast het muzikale programma vertellen de muzikanten u bijzondere verhalen uit het Bluebird Café in Nashville.

Datum: zondag 22 oktober
Aanvang 15.00 uur.

Reserveren via www.vanberesteyn.nl of bij de theaterkassa, geopend van  ma – vr van 13.00 – 16.30 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / Veendam /  www.vanberesteyn.nl