Agenda

Stadscamping en Oldtimerrally



Datum: 
zondag 21 mei 2017 11:00 tot 17:00

 

Stadscamping poster.jpeg

Vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 mei staat het centrum van Veendam in het teken van oldtimers in de breedste zin van het woord. Het hele weekend hebben we de stadscamping en op zaterdag de welbekende oldtimerrally Veendam-Leer-Veendam.

Vrijdagmiddag worden de eerste campinggasten welkom geheten en kunnen ze hun plekje zoeken op het Museumplein.

Zaterdag staat bol van activiteit en beginnen we weer met de 14e oldtimerrally Veendam-Leer- Veendam. Net als vorig jaar worden de oldtimers dit jaar opgesteld in de Kerkstraat. Het startpunt is als vanouds voor Hotel Parkzicht en ze vertrekken dus vanaf 9.00 uur via het Museumplein. Terugkomst is verwacht vanaf 16.00 uur.

Daarnaast hebben we zaterdagmiddag tussen 13.00 en 17.00 uur een beachvolleybaltoernooi op het Museumplein. We sluiten de dag af met de traditionele “Glamourbingo” en een beachparty op het “Strand“ op het Museumplein.

Zondag worden de campinggasten verwend met een ontbijt van de winkeliersvereniging en van 13.00 tot 17.00 uur is er een koopzondag. Verder is er vanaf 11.00 uur rondom het Hertenkamp een wielerwedstrijd voor jeugd en amateurs.

Zowel zaterdag als zondag is er muziek en entertainment in het centrum. Stichting Bogdike verzorgt de muziek dit weekend en heeft weer een gevarieerd aanbod.

Zoals u kunt lezen bevestigd het gezellige centrum van Veendam haar naam als evenementencentrum wederom met een mooie combinatie van twee activiteiten. Wij heten jullie van harte welkom en zien jullie graag in het weekend van 19, 20 en 21 mei in het centrum van Veendam.