Agenda

Nick Bult’s Boogie & Bluesband / Anthony's Putsch
in vanBeresteynDatum: 
vrijdag 19 mei 2017 19:30

 

Anthonys Putsch_persfoto2016.jpg
Foto Donald van Tol

Op vrijdag 19 mei wordt de ‘vanBeresteyn’s Finest’ georganiseerd. De titel vanBeresteyn’s Finest dekt de invulling van de avond. Deels door medewerking van een aantal (oud)docenten van de Muziekschool die allemaal in zeer succesvolle bands optreden. En deels door de talenten die tijdens de Open Mic Night de woensdag ervoor in vanBeresteyn zijn geselecteerd om op te treden.

Nick Bult’s Boogie & Bluesband is een swingende band geformeerd rondom Nick Bult die voor veel Veendammers geen onbekende is. Nick was jarenlang docent bij de MDT-school in Veendam. Daarna trok hij het land door en speelde hij met grote namen als Marco Borsato, René Froger en tal van anderen. Met Bob Philipse en zijn oud-collega’s André van der Werf en Wietze Koning laat hij in vanBeresteyn horen hoe Boogie & Bluesmuziek hoort te klinken.

Anthony’s Putsch is de band van zanger/ liedjesschrijver Theun Supheert. In 2014 werd de single ‘King of the World’ gelanceerd en was veel op de radio te horen. De muziek is opzwepend en heeft een fantastische eigen sound. Zijn zussen Marielle en Lienke vullen aan met de backing vocals. De band bestaat verder uit Remko Deijl, Bert Kuipers, Wietze Koning en Elmer Bergstra.

En er is ruimte voor optredens van nieuwe/ jonge talenten die deelnamen aan de Open Mic Night waarvoor opgave mogelijk is tot 12 mei via vanberesteyn@veendam.nl, via facebook of telefonisch 0598 317733.

Vrijdag 19  mei
Aanvang 19.30 uur

vanBeresteyn / Museumplein 5a  /  Veendam /  www.vanberesteyn.nl