Agenda

Zechstein StratenvolleybalDatum: 
vrijdag 19 mei 2017 19:00

 

Stratenvolleybal-spandoek (1280x958).jpg

De organisatie van het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi heeft besloten het inschrijfgeld van alle deelnemende teams te doneren aan Stichting De Brug. Enkele weken terug werd duidelijk dat zes zwemmers van De Brug uitgenodigd zijn om deel te nemen aan de Special Olympics Summer Games in Italië.

Stichting Sport- en Evenementenhallen Veendam viert dit jaar haar lustrumeditie van het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi. “Deze toch wel speciale editie hebben wij aangegeven iets extra’s te willen doen” zegt Fred van Loenen van de Stichting Sport- en Evenementenhallen. Iets extra’s voor de deelnemers, maar dus ook in de vorm van het steunen van een goed doel. Na de oproep in de krant was de keuze voor Stichting De Brug vrij snel gemaakt verteld Fred, aangezien dit doel ook sport gerelateerd is, net als ons evenement.

Hierbij doen wij een oproep aan alle scholen, verenigingen, bedrijven, buurtverenigingen en inwoners van Veendam e.o. om zich massaal aan te melden voor dit sportieve en gezellige toernooi. Met uiteraard als achterliggende gedachte het indirect steunen van het goede doel!

Stel jouw team samen en kom op 19 & 26 mei mee doen aan het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi. Aanmelden kan via info@indoorcentrumveendam.nl, het inschrijfgeld bedraagt €25,- euro per team. Inschrijven kan tot uiterlijk 7 mei.