Sport

Zaalvoetbal V&Z Veendam – week 42



IMG_3600A_0.JPG

Hoofdklasse
Futsal Topbrands deed goeie zaken door met 7-2 te winnen van directe concurrent Galacticos. In de beginfase kregen beide teams kansen en kwam Topbrands voor met een doelpunt verschil. Bij bij de 2-1 voor Futsal kwam Galacticos op gelijke hoogte. Toen Futsal Topbrands-speler Brust 3-2 scoorde en het ook nog 4-2 werd gingen de koppies bij Galacticos naar beneden. En won Topbrands nog met een groot verschil. Het was een sportieve wedstrijd en scheidsrechter Wilthof floot een uitstekende wedstrijd. Draaijer Schilders pakte de tweede overwinning door met 2-1 te winnen van Beautysalon Jannie en beide ploegen staan in de middenmoot.

Eersteklasse
Beste Hypotheek leed een gevoelige nederlaag tegen Prins Elektro waar Schoenmaker het hele team op sleeptouw nam en daardoor kon Sabic drie keer kon scoren. Het werd uit eindelijk 5-2 voor Prins Elektro. Daardoor verspeelde Beste Hypotheek een mooie kans om bovenin mee te doen. Riklis Karto Hair won met 4-2 van Wekmax, dat nog geen punt heeft. Door deze zege staat Riklis Karto bovenaan en dat kwam mede door het verlies van Kuko Kozijnen. Omdat Ciseaux Dór met 4-3 te sterk was. Het was een harde wedstrijd en Ciseau D'or kreeg 3 gele kaarten, waarvan P. Aissa er twee keer een gele kaart. Dus rood en hij kon het strijdtoneel verlaten. Dat hij daarna de overwinning veilig stelde. Vervolgens is hij ook nog twee wedstrijden geschorst. Want hij had al een kaart en kreeg er één bij en dus voor twee keer geel. Dus rood en een wedstrijd schorsing krijgt, maar ook voor zijn derde gele kaart een wedstrijd schorsing krijgt. Een zeer blije coach van JS-Viro na de eerste overwinning: 5-2. Het was de eerste zege van JS-Viro van het seizoen en nog wel tegen Sandra’s Hairstudio dat nog niet had verloren. JS-Viro speler Kleiweg scoorde drie goals en Sandra's Hairstudio-speler Wiechertjes nam twee goals voor zijn rekening.

IMG_3604B.JPG

Tweedeklasse
OLRO Workwear won met 4-3 van Stukadoorsbedrijf Oldenburger. Regioisolatie verloor twee dure punten in de wedstrijd tegen Gadero. Regioisolatie kwam voor, maar Gadero maakte alsnog gelijk en zo werd het 5-5. Futsal ECH met 4-1 van Riviera United dat nog wel met 0-1 voor kwam te staan en pas in de laatste minuten stelde ECH de overwinning veilig.

Derdeklasse
SCA Hygiene-Kruit en Kramer werd 1-6 en staan nu beide in de middenmoot. Salone di Claudia kreeg de eerste nederlaag te slikken tegen DWS/ Drukkerij v.d. Kooi dat ook nog niet heeft verloren. Het werd 4-7 voor DWS/v.d Kooi en G. Korthuis maakte daar vier goals. En Seip scoorde de andere drie goals. Euro Mail- Rijschool Hillenga werd een overwinning voor Rijschool Hillenga. Euro Mail hield lang stand, maar moest op het laatst toch nog een nederlaag slikken, het werd 3-4. Tiba Kids heet vanaf nu Just 4 Kidz en heeft ook de derde wedstrijd verloren tegen Afterbeat dat won met 3-8.

Vierdeklasse
CGKV De Kandelaar won van SCA Hygiene 2 met 6-4. De Kandelaar heeft nu ook de eerste overwinning binnen en dat werd ook met veel vreugde ontvangen. Veendam Fanatics lijkt op het kampioenschap af te steven door nu met 1-10 te winnen van v.d. Wiel. Piza in the Box – Fc Titanium werd 2-9 en daar scoorde de gebroeders Dijk beide drie keer.

Van het bestuur
Op 15 november is de de algemene ledenvergadering in de Wildervanckhal, aanvang 19.30 uur. Tevens wil het bestuur er nogmaals op wijzen dat kinderen en niet leden niet op de spelersbank mogen zitten. Wij zullen daar op letten. Ook mogen alleen mensen coach zijn die lid zijn van V&Z of van de KNVB en als dat zo is, is men verplicht om de spelerspas van de KNVB bij zich te hebben, want anders volgt er alsnog een boete. Ook willen wij als bestuur er op wijzen dat niemand met glaswerk in de zaal mag komen, als men dat wel doet kan er een halverbod worden opgelegd.