Sport

Zonovergoten Zechstein Veendam Open



20160926_Tennis_2016-290_0648.jpg

TENNIS - Afgelopen zondag werden de finalewedstrijden gespeeld van de elfde editie van het Zechstein Veendam Open. Twee weken streden ruim 250 tennissers om de eer en de prijzen op het tennispark van de TC Veendam aan de Ontspanningslaan. De weergoden waren spelers en organisatie dit jaar zeer goed gezind. Twee weken stralend weer zorgden voor zomerse taferelen op het gemalen baksteen. Pas tijdens de allerlaatste wedstrijden, zondagavond om acht uur, moest de organisatie een regenpauze van een half uurtje inlassen. Ongekend voor een toernooi dat wordt afgewerkt rondom het begin van de herfst! Zoals te doen gebruikelijk was er ook voldoende vertier naast het tennis. Op de twee vrijdagavonden zorgde een DJ voor een gezellige sfeer tot in de vroege ochtend.

Op donderdagavond werd er volop gepokerd in het clubgebouw en op zaterdagmiddag was er een sponsorbuffet voor alle toernooisponsors. Dit als dank voor hun bijdrage aan het toernooi.

Ook het sociale aspect werd niet vergeten dit jaar. Aangezien de laatste toernooiweek samenviel met de landelijke collecteweek van de Nierstichting fungeerde een collectebus van de Nierstichting deze week als fooienpot! Dit resulteerde in een donatie van € 118,70 aan de Nierstichting.