Agenda

Kinderdisco Wijkvereniging Sorghvliet



Datum: 
vrijdag 9 september 2016 19:00 tot 21:30

 

Kinderdisco september 2016 (R&R) Back to Kinderdisco.jpg

Met als thema Back to the Kinderdisco’ organiseert de wijkvereniging Sorghvliet op vrijdag 9 september a.s. weer de eerste spetterende disco van het nieuwe seizoen bij Zalenverhuur Sorghvliet, voorheen Dukdalf Veendam. De disco is voor alle kids van Veendam en omstreken vanaf 7 jaar.

De deuren gaan open om 19:00 uur en duurt tot 21:30 uur. Elke kinderdisco lopen er genoeg vrijwilligers rond om alles in goede banen te leiden.

Ook voor het komend seizoen staan er weer een leuke thema’s op het programma. Zo komen er o.a. een Glow in the Dark party. Ook treedt de populaire streetdance-groep DivergentDC weer op tijdens de Halloweenparty. Ze zijn derde geworden op de Nederlandse kampioenschappen afgelopen juni bij het Holland Animation Film Festival.

Elke keer worden er foto’s genomen die de kids dan terug kunnen zien op facebook. Ook zal er iedere maand weer een foto van de maand gekozen worden.

Tijdens de kinderdisco komen vele kids van alle scholen uit Veendam e.o. en is het altijd beregezellig.
Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, kom dan de 9e september langs om te dansen en te springen op de leukste kinderdisco van Veendam. Het wordt zeker weer super gezellig.

Voor meer info over de kinderdisco kunt u contact opnemen met Evert Bakker (rollingstone@netvisit.nl).